Нов скандал възбуди Холивуд. След като бдителни граждани успяха да свалят

...
Нов скандал възбуди Холивуд. След като бдителни граждани успяха да свалят
Коментари Харесай

Народът обвинява, "Нетфликс" се извинява

Нов скандал възбуди Холивуд. След като бдителни жители съумяха да смъкват (временно) „ Отнесени от вихъра “ от програмата на HBO, в този момент на мушката на публичния яд е стрийминг колосът “Нетфликс ”. Недоволните желаят стрийминг гигантът да се откаже от проектите си да демонстрира един френски филм, който още никой от тях не е гледал. 

С наближаването на новия месец “Нетфликс ” запопочна да популяризира предложенията си за септември. Сред новата истинска продукция на компанията е и френският филм Mignonnes, с британско заглавие Cuties (може да се преведе като “Сладураните ”). Скандалът избухна с публикуването на рекламния постер. Обвиненията са в сексуализиране на деца, което съдействало за окуражаване на педофилите и нормализиране на педофилията. 

„ Поднасяме своите извинения за неприемливия избор на изображения, които използвахме за рекламата на Mignonnes. Това не беше вярно, нито представяше правилно кино лентата, получил премия на фестивала Сънданс. Обновихме изображенията и описанието “.

„ Cuties “, чиято премиера в " Нетфликс " бе планувана за 9 септември т.г., разказва за 11-годишно момиче, което се причислява към танцова група връстнички. Афиш, оповестен от компанията тази седмица., сподели девойките от групата, облечени предизвикателно и в разнообразни провокативни пози. (Спорният афиш може да бъде забелязан.) На плаката за Франция, където филмът трябваше да тръгне по кината през април, девойките са облечени по-скоро смешно, а в позите им няма нищо полово. 
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР